Велигденски хуманитарен базар 22.04.2024г. од 11:30-14:30ч.

Велигденски хуманитарен базар
ООУ Крум Тошев- Трубарево
22.04.2024г. од 11:30-14:30ч.
Да празнуваме и да бидеме хумани!
Почитувани,
Во рамки на ЦКА-ПХВ програмата, тимот од ООУ „Крум Тошев“ - Трубарево
Ве поканува на хуманитарен велигденски базар во училишниот двор на ООУ „Крум Тошев“ - н. Трубарево, кој ќе се одржи на 22.04.2024 со почеток од 11:30 часот па се до 14:30 часот.
Учениците заедно со своите наставници подготвуваат многу креативни велигденски изработки за сите вас, затоа ве очекуваме да дојдете. Собраните средства ќе бидат наменети за хумани цели, а само заедно со вашата поддршка ќе стигнеме до истите цели!
Со почит,
Општинска организација Гази Баба - Скопје
 
Повеќе на следниот 

Фејсбук