ОГЛАСНА ТАБЛА


Кино на отворено во ООУ „Крум Тошев“ - Трубарево на 18.09. 2023г.
Движи се рационално, штеди енергија
Прочитајте повеќе на следниот 
 
Заедно да го одбележиме почетокот на новата учебна 2023-2024 година!
ИЗВЕСТУВАЊЕ за учениците и родителите за почеток на новата учебна 2023-2024 г.!

Јавен конкурс - Еколошки конкурс „Денови на пролетта - Денови на екологијата“

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2023/2024 година во Република Северна Македонија

Повеќе за настанот на следниот 

Страници

Фејсбук